Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имаш датчик за температура в купето, датчик за температура на входящия въздух, датчик за температура след клапите за постъпващия въздух в купето. Ако тези 3 датчика показват 30+ градуса, не мисля, че датчика в огледалото ще окаже влияние на работата на климатика. По-скоро ще изпише да посетиш сервиз.
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Не,проверих ги...на градуси са.Проверих и връзките...уж.Мисля си че датчика в огледалото е заминал .. и от там идва проблема.На как да съм сигурен?? ...

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
        Имаш датчик за температура в купето, датчик за температура на входящия въздух, датчик за температура след клапите за постъпващия въздух в купето. Ако тези 3 датчика показват 30+ градуса, не мисля, че датчика в огледалото ще окаже влияние на работата на климатика. По-скоро ще изпише да посетиш сервиз.
        Къде се намират тия датчици?....

Comment

• Този за температурата в купето се намира в таблото, отдясно на волана при контактния ключ. Тези завходящия въздух се намират в корпуса на парното при радиатора на парното и изпарителя на климатика.
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• сутрешна констатация

Здравейте колеги. Позагубих се малко в писането, но преглеждам тук таме какво се пише.
            Реших днес да споделя какво се е случило с антената на покрива ми - видно от прикачените снимки.
            Та сега ще се наложи да си търся нова и да сменям цялата джаджа.
            Attached Files
            sigpic
            Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
            АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

• Предполагам има намеса от трето лице за да е в такова състояние антената?

Comment

• естествено няма друго обяснение.
                някой е решил да се обзаведе с антенка, ма тя не се е дала и хоп.
                аз откакто съм я купил не съм пипал тая антенка - вече пета година.
                sigpic

Comment

• Абе да го питаш за какво ще му е и той не знае,ама нали трябва да направи поразия.

Comment

• ми за нищо ама има и такива , тъй че сега ще търся по форума все някой ще откликне. Даже сега пуснах на един колега в продава да видим какво ще отговори.
                    sigpic

Comment

• Колеги, имам един много странен проблем. И го забелязвам на няколко пъти. Захладнее ли времето или завали ли дъжд, трудно местя скоростният лост наляво и дясно. Включва иначе лесно. Затопли ли се няма проблем...Много странна работа.
                      Но от друга страна като захладнее времето пък проблема с първоначалното запалване на двигателя изчезва -пали от раз. Ей тва е, кола с характер!
                      Алфа...всичко друго е компромис!
                      http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                      Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                      Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• За проблема с лоста гледай тук:

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...5&postcount=20

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ей-й-й... Много боклук има в тази държава. И моята антенка се бяха опитали да я крадат "ама тя се не дала" и отчупили пластмасовия и връх.При мен не са били толкова упорити, тъй като е улица с много движение и осветление, ама някое пияно дупе като се е прибирало 3-4 през нощта след дискотека на пияна глава "я е пробвал" ... пак добре че е само връхчето ...

А иначе антени продават в Амазон и ИБей http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_...omeo+166&ajr=0 и http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_od...o+166&_sacat=0
                          Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Тя въпросната антена е за GSM -а, ако има такъв. Иначе смисълът от нея е чисто естетически.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              За проблема с лоста гледай тук:

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...5&postcount=20
                              Скоростният лост бял кахър. Повече ми е странно как изчезва проблема с паленето като застудее
                              Алфа...всичко друго е компромис!
                              http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                              Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                              Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
                                Скоростният лост бял кахър. Повече ми е странно как изчезва проблема с паленето като застудее
                                Огледай добре пътя на въздуха - да няма някъде пробив. Митака (dimitar_vd62) май имаше същите странни симптоми и май в това беше причината.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X